Eponuda.ba
Moj profil

Philips Bluetooth® slušalice TAH8506WT/00, Bijele

210,00 KM
ProComp.ba
Brend:Philips
  • ProComp.ba
    TAH8506WT headphonesNoise Canceling Pro bat do 60Upravljanje dodirom BT u vise tačaka

Philips Bluetooth® slušalice TAH8506WT/00, Bijele

Trenutno najbolja ponuda:

210,00 KMu ProComp.ba

Opis i karakteristike

Philips PHILIPS Bluetooth® slušalice TAH8506WT/00, BijeleID: EK000565172
Karakteristike
Mikrofon
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

2:58jan 2024Vrijeme čitanja: 3 min

Philips TAH8506WT/00 video test

Pregled slušalica Philips TAH8506BK: Podizanje vašeg audio iskustva

U današnjem svetu koji se brzo razvija, slušalice su postale osnovni dodatak za mnoge od nas. Bilo da putujete na posao, vežbate ili jednostavno uživate u nekom preko potrebnom zastoju, pouzdan par slušalica može poboljšati vaše audio iskustvo i pomoći vam da pobegnete u svet muzike. Zato smo bili uzbuđeni što smo testirali najnoviju ponudu kompanije Philips - slušalice TAH8506BK. Hajde da zaronimo u našu recenziju i vidimo da li ove slušalice zadovoljavaju popularnost.

Elegantan dizajn i udobno pristajanje

Jedna od prvih stvari koja je privukla našu pažnju bila je uglađena i elegantna crna boja Philips TAH8506BK slušalica. Minimalistički dizajn je vizuelno privlačan i lako se uklapa u bilo koju odeću. Ali ne radi se samo o izgledu – ove slušalice su izuzetno lagane i udobne za nošenje. Možete ih nositi satima bez osećaja nelagodnosti. Sklopive su i lake za nošenje, što ih čini savršenim za obavljanje više zadataka u pokretu.

Intuitivne kontrole na dodir

Philips je napravio korak dalje u korisničkom iskustvu sa TAH8506BK slušalicama tako što je uključio kontrole na dodir. Koristeći pokrete dodirom, možete lako da podesite jačinu zvuka, promenite numere, pa čak i odgovorite na pozive ili ih prekinete. Kontrole na dodir su brze i intuitivne, omogućavajući besprekornu navigaciju kroz vašu muzičku biblioteku. Pored toga, možete pauzirati zvuk i onemogućiti poništavanje buke tako što ćete prekriti desnu stranu slušalica, što je zgodna funkcija za one trenutke kada morate da budete svesniji svog okruženja.

Efikasno uklanjanje buke

Ništa više ne kvari dobru muzičku sesiju od spoljne buke. Srećom, Philips TAH8506BK slušalice su odlične u uklanjanju buke. Bili smo prijatno iznenađeni koliko su dobro blokirale neželjene zvukove bez potrebe da pojačavamo jačinu zvuka do ekstremnih nivoa. Ova funkcija je posebno korisna u bučnim okruženjima ili kada želite da se potpuno uronite u svoje omiljene melodije.

Vrhunski kvalitet zvuka

Kada su u pitanju zvučni uređaji, kvalitet zvuka je najvažniji, a Philips TAH8506BK slušalice su na ovom frontu. Opremljene sa drajverima od 40 mm, nude jasan audio opseg koji uspostavlja ravnotežu između visokih i basova. Naše lično iskustvo sa kvalitetom zvuka je bilo odlično, jer su slušalice proizvodile oštru i impresivnu reprodukciju muzike. Bez obzira da li ste ljubitelj optimističnih pop pesama ili više volite blaže pesme, slušalice TAH8506BK mogu sa lakoćom da se nose sa različitim žanrovima.

Impresivan vek trajanja baterije

U eri baterija uređaja koje se stalno troše, vek trajanja baterije je uvek velika briga. Srećom, Philips TAH8506BK slušalice se mogu pohvaliti impresivnim trajanjem baterije. Sa do 60 sati reprodukcije i 45 sati aktivnog poništavanja buke, možete uživati u muzici bez prekida danima. Još impresivnija je funkcija brzog punjenja, koja obezbeđuje dodatnih 8 sati igranja uz samo 15 minuta punjenja.

Pozitivne strane:

  • Elegantan i lagan dizajn
  • Intuitivne kontrole na dodir
  • Efikasno uklanjanje buke
  • Vrhunski kvalitet zvuka
  • Impresivan vek trajanja baterije

Negativne strane:

  • Naziv proizvoda koji se ne može izgovoriti
  • Konkurencija na tržištu
  • Cena možda nije pristupačna za sve

U zaključku, Philips TAH8506BK slušalice su vredna investicija za audio entuzijaste koji traže vrhunsko audio iskustvo. Sa svojim elegantnim dizajnom, udobnim pristajanjem, intuitivnim kontrolama na dodir, efikasnim poništavanjem buke i vrhunskim kvalitetom zvuka, ove slušalice pružaju impresivno zvučno iskustvo. Iako ime proizvoda može biti puna usta, to ne umanjuje ukupne performanse uređaja. Ako ste voljni da investirate u proizvod visokog kvaliteta koji će poboljšati vaše iskustvo slušanja muzike, Philips TAH8506BK slušalice su svakako vredne razmatranja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.