Eponuda.ba
Moj profil

Philips Slušalice bežične sa mikrofonom, Bluetooth, crna - TAH4205BK/00

od 72,00 KM
Philips Slušalice bežične sa mikrofonom, Bluetooth, crna - TAH4205BK/00 Tip: Slušalice sa mikrofonom Sistem: 2.0 (Stereo) Tip povezivosti: Bežične Povezivost: Bluetooth™ 5.0 Frekventni opseg: 20Hz - 20KHz Osetljivost: 110dB Impedansa: 32 Ω Ugrađen mikrofon: Da Kontrola jačine zvuka: Da Ostalo: Domet: Do 10m Autonomija baterije: Do 21 sata (razgovora), Do 29 sati (slušanja muzike) Napajanje: Punjiva baterija Punjenje putem USB TypeC konektora
Brend:Philips

Philips Slušalice bežične sa mikrofonom, Bluetooth, crna - TAH4205BK/00

Opis i karakteristike

Philips Slušalice bežične sa mikrofonom, Bluetooth, crna - TAH4205BK/00

Tip: Slušalice sa mikrofonom

Sistem: 2.0 (Stereo)

Tip povezivosti: Bežične

Povezivost: Bluetooth™ 5.0

Frekventni opseg: 20Hz - 20KHz

Osetljivost: 110dB

Impedansa: 32 Ω

Ugrađen mikrofon: Da

Kontrola jačine zvuka: Da

Ostalo: Domet: Do 10m
Autonomija baterije: Do 21 sata (razgovora), Do 29 sati (slušanja muzike)
Napajanje: Punjiva baterija
Punjenje putem USB TypeC konektora

Philips Philips Slušalice bežične sa mikrofonom, Bluetooth, crna - TAH4205BK/00
Karakteristike
Mikrofon
Povezivanje
Bluetooth
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:10nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Philips tah4205bk00 video test

Pakovanje i dizajn

Pakovanje Philips TA405 slušalica je minimalističko i lako razumljivo. Dizajn je čist i jednostavan, sa plastičnim materijalom i jastučićima za uši i trakom za glavu. Slušalice su udobne za nošenje, sa podesivom trakom za glavu i jastučićima za uši koje obezbeđuju sigurno i udobno pristajanje. Dizajn je vizuelno privlačan, sa kombinacijom plastičnih i metalnih vijaka koji mu daju elegantan izgled.

Karakteristike

Philips TA405 slušalice imaju Bluetooth 5.0 tehnologiju, pružajući brzu i stabilnu vezu. Slušalice takođe podržavaju standardni SBC kodek i imaju maksimalni domet do 10 metara. Na desnoj slušalici nalaze se razne kontrole, uključujući dugme za uključivanje, isključivanje i uparivanje sa uređajima. Tu je i višenamensko dugme koje se može koristiti za puštanje, pauziranje i preskakanje muzike, kao i za odgovaranje i odbijanje poziva. Još jedna sjajna karakteristika je pojačavač basa, koji pojačava bas u zvuku.

Punjenje

Philips TA405 slušalice dolaze sa USB portom za punjenje. Jedno dvočasovno punjenje obezbeđuje do 29 sati reprodukcije i 21 sat razgovora. Pored toga, punjenje od 15 minuta može vam dati do četiri sata korišćenja. Trajanje baterije je impresivno, a jedno punjenje može trajati danima u zavisnosti od upotrebe.

Kvalitet zvuka

Kvalitet zvuka Philips TA405 slušalica je impresivan, sa dobrom jasnoćom zvuka i bogatim basom. Slušalice pružaju odlično iskustvo slušanja, bilo da uživate u muzici ili gledate filmove. Međutim, bilo je nekih problema sa isključenjem slušalica kada se koriste aplikacije za razmenu poruka kao što je WhatsApp, što je manja neprijatnost.

Pozitivne strane:

  • Minimalističko pakovanje
  • Udoban dizajn sa podesivom trakom za glavu
  • Bluetooth 5.0 obezbeđuje brzu i stabilnu vezu
  • Impresivan vek trajanja baterije
  • Dobar kvalitet zvuka sa bogatim basom

Negativne strane:

  • Povremeni problemi sa prekidom veze sa aplikacijama za razmenu poruka
  • Uši se mogu osećati neprijatno nakon duže upotrebe
  • Cena može da varira u zavisnosti od lokacije
  • Efekat pojačanja basa možda neće biti primetan tokom vremena

U zaključku, Philips TA405 slušalice su odlična opcija za one koji traže pristupačne bežične slušalice za svoje treninge. Slušalice imaju jednostavan i čist dizajn, udobno prijanjanje i impresivno trajanje baterije. Kvalitet zvuka je dobar, sa bogatim basom, iako je bilo povremenih problema sa prekidom veze prilikom korišćenja određenih aplikacija za razmenu poruka. Sve u svemu, slušalice Philips TA405 su dobra kupovina za svoju cenu i nude zadovoljavajuće iskustvo slušanja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.