Eponuda.ba
Moj profil

Logitech Slušalice sa mikrofonom, Logitech G Pro Gaming 3,5mm, 981-000812

379,00 KM
Genelec d.o.o.
Slušalice sa mikrofonom, Logitech G Pro Gaming 3,5mm, 981000812
Brend:Logitech

Logitech Slušalice sa mikrofonom, Logitech G Pro Gaming 3,5mm, 981-000812

Trenutno najbolja ponuda:

379,00 KMu Genelec d.o.o.

Opis i karakteristike

Logitech PRO X Wireless LIGHTSPEED gaming slušalice, USB-C slušalice 981-000907

Doživite impresivan zvuk igranja uz Logitech PRO X bežične LIGHTSPEED slušalice za igre. Dizajnirane i izrađene da zadovolje precizne specifikacije profesionalnih gejmera i streamera, ove bežične slušalice za igranje daju izuzetan kvalitet zvuka i eliminišu smetnje za samopouzdano iskustvo igranja.

PRO X bežične slušalice imaju jastučiće za uši od kože od meke pjene, koji pružaju udobno i sigurno brtvljenje za poboljšanu izolaciju buke. Lagana i izdržljiva konstrukcija, uključujući najlonski TR90 klizač i nehrđajući čelik ojačani najlonskim okretajima, osigurava dugotrajne performanse čak i u intenzivnim turnirskim uvjetima.

Nadograđeni mikrofon profesionalnog nivoa nudi poboljšanu osjetljivost, frekvencijski odziv i omjer signal-šum, omogućavajući jasnu i oštru komunikaciju sa saigračima. Napredni Pro-G drajveri sa patentiranim dizajnom bez izobličenja daju moćne niske frekvencije i preciznu jasnoću, poboljšavajući vaše iskustvo igranja.

Ove slušalice za igre su kompatibilne sa igranjem igara na računaru i konzoli, što ih čini raznovrsnim za sve vaše potrebe igranja. Uključena USB-C veza osigurava brzo i pouzdano povezivanje, dok odvojivi mikrofon i audio PC razdjelni kabel pružaju dodatnu udobnost i kompatibilnost.

Karakteristike:

  • Dizajniran i izrađen za profesionalne igrače i streamere
  • Napredni Pro-G drajveri za precizan zvuk igranja
  • Vrhunski jastučići za uši od umjetne kože s mekanim jastučićima od pjene za bolju izolaciju buke
  • Nadograđen mikrofon profesionalnog nivoa za jasnu komunikaciju
  • Lagana i izdržljiva konstrukcija za dugotrajnu udobnost
  • USB-C veza za brzo i pouzdano povezivanje
  • Kompatibilan sa igranjem igara na računaru i konzoli

Poboljšajte svoje iskustvo igranja uz Logitech PRO X bežične slušalice za igre LIGHTSPEED. Dominirajte nad konkurencijom i uživajte u impresivnom zvuku kao nikada prije.

Karakteristike
Mikrofon
Povezivanje
Bluetooth

Video test / stručna recenzija proizvoda

11:28nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Logitech g pro x video test

Pregled slušalica za igre Logitech G Pro X

Pa, zdravo dobri ljudi, danas ću pregledati Logitech G Pro X gaming slušalice. Zaista sam srećan što vidim novi dodatak u Pro liniji proizvoda kompanije Logitech, jer se Pro serija odnosi na dizajn i saradnju sa eSports igračima. G Pro X slušalice su prvi proizvod kompanije Logitech koji uključuje nešto od Blue, otkako je Logitech kupio Blue Microphones. Verujem da ove slušalice imaju potencijal da postanu novo merilo za gejmerske slušalice. Hajde da pogledamo izbliza!

Dizajn

G Pro X slušalice imaju sličan dizajn kao HyperX Cloud serija, sa trakom za glavu sa šavovima sa strane i utisnutim Pro logom. Okvir je napravljen od mat crne plastike, što mu daje elegantan i vrhunski izgled. Namotani kabl u svakoj čašici za uši dodaje retro dodir dizajnu. Sve u svemu, kvalitet izrade je solidan i znatno poboljšan u poređenju sa originalnim G Pro slušalicama.

Udobnost

G Pro X slušalice nude udobno pristajanje sa svojim nastavcima podesive veličine i mekim jastučićima za uši. Sila stezanja je tačna, pružajući lepo zaptivanje oko ušiju bez osećaja previše zategnutog. Međutim, čašice za uši ovalnog oblika i dublji zid drajvera serije HyperX Cloud čine ih malo udobnijim za one sa većim ušima.

Sound Performance

G Pro X slušalice imaju iste 50 mm G Pro drajvere kao i originalne, ali su drugačije podešene radi poboljšanja performansi. Zvuk je detaljniji i jasniji, sa dubljim basom. Dok je originalni G Pro imao otvoreniju zvučnu scenu, zatvorena zvučna scena G Pro X-a nudi bolje razdvajanje zvuka, posebno tokom intenzivnih sesija igara. Visoki tonovi su glatki i nema izobličenja. Pro X vam takođe omogućava da dodate malo basa preko ključa bez izobličenja zvuka.

Kvalitet mikrofona

G Pro X slušalice, posebno Pro X varijanta sa USB ključem, nude impresivan kvalitet mikrofona zahvaljujući Logitech-ovoj integraciji sa Blue voice-om. Softver vam omogućava da prilagodite različita podešavanja kao što su EQ, uklanjanje šuma i surround zvuk. Mikrofon snima jasan zvuk i kvalitet emitovanja, a možete čak i da prilagodite parametre i delite EQ profile. Upoređujući ga sa originalnim G Pro i drugim slušalicama poput GSP 300, Pro X mikrofon se jasno ističe.

Pozitivne strane:

  • Poboljšan kvalitet izrade
  • Udobno pristajanje
  • Odlične zvučne performanse
  • Impresivan kvalitet mikrofona sa integracijom plavog glasa
  • Prilagodljivi EQ profili

Negativne strane:

  • Funkcionalnost surround zvuka je loša
  • G Pro X ima ograničenu hardversku integraciju sa plavim mikrofonima
  • Cena se takmiči sa drugim poznatim gejmerskim slušalicama

U zaključku, Logitech G Pro X gaming slušalice nude čvrstu konstrukciju, udobno pristajanje, odlične performanse zvuka i impresivan kvalitet mikrofona. Dok bi funkcionalnost surround zvuka mogla biti poboljšana, a hardverska integracija sa plavim mikrofonima mogla bi biti značajnija, G Pro X i dalje stoji kao jak konkurent u svom cenovnom rangu. 

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.