Eponuda.ba
Moj profil

Philips CA6903/10

od 39,90 KM
Philips filter za kamenac i vodu CA6903/10 CA6903/10 Lako uklonite nakupine kalcija Tehnologija jonske izmjene uklanja kalcij iz vode prije nego što uđe u aparat za kafu, sprječavajući nakupljanje kamenca. Redovnom zamjenom filtera kako je naznačeno na mašini, svaki filter može pripremiti do 625 šoljica*. (*Izračun se zasniva na 8 zamjena filtera kako je naznačeno na mašini. Stvarni broj šoljica zavisi od odabranih sorti kafe i obrazaca ispiranja i čišćenja.) Dugotrajan odličan ukus AquaClean f
Brend:Philips

Philips CA6903/10

Opis i karakteristike

Philips filter za kamenac i vodu CA6903/10 CA6903/10

Lako uklonite nakupine kalcija

Tehnologija jonske izmjene uklanja kalcij iz vode prije nego što uđe u aparat za kafu, sprječavajući nakupljanje kamenca. Redovnom zamjenom filtera kako je naznačeno na mašini, svaki filter može pripremiti do 625 šoljica*. (*Izračun se zasniva na 8 zamjena filtera kako je naznačeno na mašini. Stvarni broj šoljica zavisi od odabranih sorti kafe i obrazaca ispiranja i čišćenja.)

Dugotrajan odličan ukus

AquaClean filter osigurava da duže možete uživati u ukusnoj kafi i sprečava začepljenje mašine zahvaljujući inovativnim karakteristikama kao što su tehnologija jonske razmene, patentirani protok vode i mikroporozni filter. Optimalna pročišćena voda iz AquaClean-a teče u vaš potpuno automatski aparat za kafu, eliminirajući potrebu za uklanjanjem kamenca. Uz osam zamjenskih AquaClean filtera, možete uživati u do 5000 šoljica* bez uklanjanja kamenca.

Zadržava sve vrste nečistoća

Uklanja sve čestice iz vašeg napitka, čineći značajnu razliku u kvaliteti kafe. Mikroporozni filter sprječava nečistoće da kontaminiraju vodu, osiguravajući da je svaka šoljica kafe svježa, čista i ukusna.

Lako aktiviranje filtera

Ne biste mogli brže instalirati tako dugotrajan dodatak. Jednostavno povežite AquaClean filter na rezervoar za vodu vašeg potpuno automatskog Saeco aparata za kafu, aktivirajte ga preko korisničkog interfejsa i spremni ste da uživate u do 5000 šoljica čiste kafe bez uklanjanja kamenca*. (*Izračun se zasniva na 8 zamjena filtera kako je naznačeno na mašini. Stvarni broj šoljica zavisi od odabranih sorti kafe i obrazaca ispiranja i čišćenja.)

Nema upozorenja o uklanjanju kamenca

Aktiviranjem AquaClean filtera automatski deaktivirate upozorenje o uklanjanju kamenca. Uživajte u beskrajnoj ponudi najkvalitetnije kafe bez ikakvih komplikacija; aparat za kafu će ponovo aktivirati upozorenje o uklanjanju kamenca tek nakon 8 zamena filtera. Aparati za kafu opremljeni filterom AquaClean imaju naljepnicu na rezervoaru za vodu.

Originalna Philips oprema

Koristite samo potrošni materijal marke Philips kako biste osigurali da vaša mašina radi efikasno tokom dužeg vremenskog perioda. Philips potrošni materijal je jedini preporučeni potrošni materijal za Philips i Saeco mašine.

Philips CA6903/10
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.