Eponuda.ba
Moj profil

Samsung Galaxy Buds2 Pro Bora Purple SM-R510NLVAEUC

299,00 KM
Genelec d.o.o.
Samsung Galaxy Buds2 Pro Bora Purple SMR510NLVAEUC
Brend:Samsung

Samsung Galaxy Buds2 Pro Bora Purple SM-R510NLVAEUC

Trenutno najbolja ponuda:

299,00 KMu Genelec d.o.o.

Opis i karakteristike

Samsung Galaxy Buds2 Pro Bora Purple SMR510NLVAEUC
Karakteristike
Mikrofon
Povezivanje
Bluetooth
True Wireless (TWS)
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

12:19sep 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Samsung GALAXY BUDS 2 PRO video test

Sve o Galaxy Buds 2 Pro

Vau, ove slušalice! Ima toliko toga da se priča o Galaxy Buds 2 Pro. Imaju mnogo sjajnih karakteristika po kojima se ističu. Po mom mišljenju, bolje se uklapaju od Galaxy Buds 2 i Galaxy Buds Pro. U početku je bilo malo zbunjujuće da li su nastavak Buds 2 ili Buds Pro, ali nakon upotrebe mogu sa sigurnošću reći da su bolji od oba. Ima toliko sjajnih funkcija na ovim slušalicama, kao što su fantastičan kvalitet zvuka, odlično aktivno poništavanje buke i odlični mikrofoni.

Impresivne karakteristike i kontrole

Samsung se uvek ističe u odeljenju za karakteristike i kontrole, a Galaxy Buds 2 Pro nije izuzetak. Jedna sjajna karakteristika je mogućnost lakog prebacivanja između Galaxy uređaja kao što su Galaxy Watch ili Samsung TV. Ovo je posebno korisno ako ste u Samsung ekosistemu. Pored toga, postoji detekcija glasa, koja automatski utišava vašu muziku i aktivira ambijentalni zvuk kada neko razgovara sa vama. Takođe možete da prilagodite kontrole dodira za pojedinačne, dvostruke i trostruke dodire, kao i radnje dodirivanja i zadržavanja. Druge značajne karakteristike uključuju Bixby buđenje, ekvilajzer, detekciju poziva u ušima i obaveštenja zasnovana na akcelerometru koja vas podsećaju da pogledate gore i istegnete vrat.

Odličan kvalitet zvuka

Kvalitet zvuka Galaxy Buds 2 Pro je zaista impresivan. Balans je fantastičan, sa toplim i snažnim basom i jasnim podbasom. Bas bubnjevi su čisti i snažni, a vokali su dobro predstavljeni. Visoke tonove su detaljne, a niske imaju čist, snažan ritam. Iako razdvajanje instrumenata i niski detalji nisu sasvim u rangu sa vodećim brendovima u industriji kao što je Sennheiser, oni su i dalje bolji od prethodnih Samsung slušalica. Slušanje različitih pesama pokazuje balans i jasnoću ovih slušalica.

Elegantan dizajn i udobno pristajanje

Dizajn Galaxy Buds 2 Pro je poznat, sa kućištem kvadratnog oblika koje nudi bežično punjenje i USB-C port. Kućište izgleda odlično i funkcionalno je. Same slušalice imaju mat završnu obradu i dolaze u tri boje: ljubičasta, crna i bela. Oni su 15% manji od Galaxy Buds Pro, što ih čini laganim i udobnim za nošenje. IPX7 ocena vodootpornosti čini ih pogodnim za vežbanje, a sigurno prianjanje obezbeđuje da ostanu na mestu tokom fizičkih aktivnosti.

Aktivno poništavanje buke i testiranje mikrofona

Aktivno poništavanje buke na Galaxy Buds 2 Pro, nazvano „Inteligentni ANC“, je moćno i čisto. Efikasno blokira niske frekvencije i može se dodatno poboljšati penastim vrhovima. Mikrofoni rade dobro, pružajući jasan kvalitet zvuka čak i u bučnim okruženjima.

Pozitivne strane:

  • Odlično aktivno poništavanje buke
  • Impresivan kvalitet zvuka
  • Udobno i sigurno prianjanje
  • Elegantan dizajn
  • Potpuno opremljen sa korisnim kontrolama

Negativne strane:

  • Lako se ogrebe
  • Ograničene opcije kodeka za uređaje koji nisu Samsung
  • Nema veze sa više tačaka za uređaje koji nisu Samsung
  • Trajanje baterije je smanjeno uz omogućeno aktivno uklanjanje buke

U zaključku, Galaxy Buds 2 Pro je jasna nadogradnja u odnosu na prethodne modele Samsung slušalica. Nude mnoštvo funkcija, odličan kvalitet zvuka, udobno pristajanje i elegantan dizajn. Iako postoji nekoliko nedostataka, kao što su trajanje baterije i ograničena kompatibilnost sa uređajima koji nisu Samsung, ove slušalice imaju potencijal da budu najbolje sveukupne slušalice u 2022. Ako ste na tržištu visokokvalitetnih bežičnih slušalica, Galaxy Buds 2 Pro bi definitivno trebao biti na vašoj listi.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.