Eponuda.ba
Moj profil

Vivax toster SM-1800

od 75,20 KM
Vivax SM-1800 električni roštilj Vivax SM-1800 električni roštilj je visokokvalitetni toster koji će učiniti vaše iskustvo kuhanja bez napora. Sa snagom od 1800 W, ovaj toster osigurava brzo i efikasno pečenje na roštilju. Uz elegantan dizajn od nehrđajućeg čelika, ovaj toster dodaje dašak elegancije vašoj kuhinji. Njegova izdržljiva konstrukcija garantuje dugotrajne performanse. Jedna od istaknutih karakteristika ovog tostera je njegova ručka koja ostaje hladna na dodir čak i tokom rada, osigu
Brend:Vivax

Vivax toster SM-1800

Opis i karakteristike

Vivax SM-1800 električni roštilj

Vivax SM-1800 električni roštilj je visokokvalitetni toster koji će učiniti vaše iskustvo kuhanja bez napora. Sa snagom od 1800 W, ovaj toster osigurava brzo i efikasno pečenje na roštilju.

Uz elegantan dizajn od nehrđajućeg čelika, ovaj toster dodaje dašak elegancije vašoj kuhinji. Njegova izdržljiva konstrukcija garantuje dugotrajne performanse.

Jedna od istaknutih karakteristika ovog tostera je njegova ručka koja ostaje hladna na dodir čak i tokom rada, osiguravajući vašu sigurnost tokom pečenja na roštilju. Neljepljiva površina sprječava lijepljenje hrane, što olakšava čišćenje nakon upotrebe.

Vivax SM-1800 električni roštilj dolazi s nizom funkcija i značajki koje poboljšavaju vaše iskustvo pečenja na roštilju. Opcije otvaranja od 180° i 90° pružaju svestranost prilikom pečenja različitih vrsta hrane. Podesiva kontrola zapečenosti omogućava vam da prilagodite nivo pečenja prema vašim željama. Ugrađena posuda za sakupljanje masti osigurava čišćenje bez napora.

Kada su u pitanju prava potrošača, ovaj toster nudi 2-godišnje zakonsko jamstvo, pružajući vam mir i povjerenje u kupovinu.

Podignite svoju igru na roštilju uz Vivax SM-1800 električni roštilj. Naručite još danas i uživajte u ukusnim jelima sa roštilja s lakoćom.

Vivax toster SM-1800
Karakteristike
Snaga (u W)
1800
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.