Eponuda.ba
Moj profil

Vivax HOME kuhalo za kavu CM-1000WH

od 29,20 KM
Pripremite najbolju kavu uz pomoć Vivax kuhala za kavu CM1000WH. Snage 1000W i kapaciteta 0,4L pripremiti će brzo i u dovoljnoj količini Vašu prvu jutarnju kavu, prijeko potrebnu kako bi se lakše pripremili za novi radni dan.
Brend:Vivax

Vivax HOME kuhalo za kavu CM-1000WH

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Vivax HOME aparat za kafu CM-1000WH

Doživite savršenu šoljicu kafe ili čaja uz Vivax HOME aparat za kafu CM-1000WH. Sa impresivnom snagom od 1000 W, brzo zagrijava vodu do savršenstva. Recite zbogom čekanju i pozdravite svoj omiljeni topli napitak u trenu.

Kapacitet: Uživajte u ličnim trenucima opuštanja

Prepustite se savršenoj mjeri svog omiljenog pića kapaciteta 0,4 litre, idealno za vaše lične trenutke opuštanja. Uživajte u svakom gutljaju dok se opuštate i podmlađujete.

Sigurnost: Napredna zaštita za mir

Budite sigurni s naprednim sigurnosnim sistemom zaštite koji sprječava pregrijavanje. Vaš aparat za kafu čuvat će vaš vrč i dom sigurnim, omogućavajući vam da bezbrižno uživate u procesu kuhanja.

Dizajn: sigurno i ugodno iskustvo

Ergonomska ručka ostaje hladna na dodir, osiguravajući da je svaka upotreba sigurna i ugodna, bez rizika od opekotina. Sa svojim elegantnim dizajnom, kuhajte kafu ili čaj bez napora i sa stilom.

Funkcionalnost: zgodna kontrola za vaša omiljena pića

Pripremite svoje omiljene napitke bez napora pomoću prekidača koji se lako koristi na ručki. Aparat za kafu Vivax HOME CM-1000WH omogućava brzu pripremu bez muke za vaše ugodne trenutke.

Vivax kuhalo za vodu CM1000WH vaš je novi saveznik u pravljenju omiljenih toplih napitaka. Sa svojih 1000W snage, voda će biti spremna prije nego što budete imali priliku postaviti šolje na sto. Kapacitet od 0,4 litre je savršen za početak dana sa stilom i energijom.

U Vivaxu je sigurnost na prvom mjestu. Zbog toga je ovaj aparat za kafu opremljen naprednim sistemom zaštite od pregrijavanja. Možete biti mirni znajući da je vaš uređaj siguran i pouzdan, spreman da vam služi svaki dan.

Ergonomski dizajnirana ručka ostaje hladna na dodir, pružajući izuzetnu udobnost tokom upotrebe. Prekidač za uključivanje/isključivanje pojednostavljuje vašu dnevnu rutinu, čineći ovaj aparat za kafu praktičnim i lakim za rukovanje.

Savršeno se uklapa u svaku kuhinju, Vivax električni aparat za kafu CM1000WH postat će neizostavni dio vaše jutarnje rutine. Uživajte u svakom gutljaju svog omiljenog pića uz ovaj elegantan i efikasan aparat.

Vivax VIVAX HOME kuhalo za kavu CM-1000WH
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.