Eponuda.ba
Moj profil

Vox sjeckalica MC-9005

55,00 KM
Domod
Moćne performanse Predstavljamo 'Vox sjeckalicu MC-9005', moćnog kuhinjskog pratioca opremljenog robusnim motorom od 400 W. Ovaj uređaj graciozno rješava čak i najtvrđe sastojke, osiguravajući da se možete s lakoćom pripremiti. Velikodušni kapacitet Sa prostranom staklenom posudom od 1,5 litara, MC-9005 pruža dovoljno prostora za pripremu obroka za cijelu porodicu u jednom potezu. Nema više više serija; uživajte u kuhanju za okupljanja i porodične večere bez muke. Izdržljiva staklena posuda MC-
Brend:Vox

Vox sjeckalica MC-9005

Trenutno najbolja ponuda:

55,00 KMu Domod

Opis i karakteristike

Moćne performanse

Predstavljamo 'Vox sjeckalicu MC-9005', moćnog kuhinjskog pratioca opremljenog robusnim motorom od 400 W. Ovaj uređaj graciozno rješava čak i najtvrđe sastojke, osiguravajući da se možete s lakoćom pripremiti.

Velikodušni kapacitet

Sa prostranom staklenom posudom od 1,5 litara, MC-9005 pruža dovoljno prostora za pripremu obroka za cijelu porodicu u jednom potezu. Nema više više serija; uživajte u kuhanju za okupljanja i porodične večere bez muke.

Izdržljiva staklena posuda

MC-9005 ima čvrstu staklenu posudu, savršenu za seckanje tvrdog povrća i drobljenje leda. Njegova izdržljivost omogućava vam da eksperimentišete sa različitim receptima, istražujući različite teksture i ukuse bez brige.

Multifunkcionalna pogodnost

Ne samo da je ova sjeckalica izvrsna u rezanju, već se može i praktično koristiti u mikrovalnoj pećnici. Osim toga, inovativna zakrivljena oštrica od nehrđajućeg čelika osigurava maksimalnu efikasnost i konzistentne rezultate svaki put.

Kompaktan i moderan dizajn

Kompaktne dimenzije Vox sjeckalice MC-9005 olakšavaju pohranjivanje, zauzimajući minimalno prostora na vašem kuhinjskom pultu. Njegov elegantan dizajn savršeno se uklapa u moderne kuhinje, dok je lagan za rukovanje bez napora.

Čišćenje bez napora

Izrađena s namjerom jednostavnosti korisnika, ova sjeckalica je jednostavna za rukovanje i lako se čisti, što vam omogućava da manje vremena provodite u kuhinji, a više vremena uživajući u svojim ukusnim kreacijama.

Nadogradite svoju kulinarsku avanturu

Ne propustite priliku da poboljšate svoje iskustvo kuvanja uz Vox sjeckalica MC-9005. Naručite svoj danas i prihvatite brzinu, efikasnost i jednostavnost koju donosi u vaše svakodnevno kuhanje!

Vox Vox sjeckalica MC-9005
Karakteristike
Snaga
400
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.