Eponuda.ba
Moj profil

Zilan Aparat za kokice, 1200 W, bijela - ZLN8044/WH

od 38,00 KM
Snaga: 1200 WGarancija: 2 godina/e
Brend:Zilan

Zilan Aparat za kokice, 1200 W, bijela - ZLN8044/WH

Opis i karakteristike

Zilan ZLN8044WH aparat za pripremu pokovke Bela 1200 W

Predstavljamo Zilan ZLN8044WH aparat za kokice, uređaj koji revolucionira način na koji pripremate kokice. Oprostite se od nepotrebnih ulja i uživajte u velikoj količini niskokaloričnih grickalica za samo nekoliko minuta. Aparat za kokice Zilan ZLN8044WH radi na principu cirkulacije toplog vazduha, osiguravajući zdravije iskustvo kokica.

Ovaj aparat za kokice ima kapacitet od 2L, što ga čini savršenim za dečije rođendane i zabave. Kako bi se spriječilo da se kokice zalijepe, Zilan aparat za kokice ima premaz koji se ne lijepi. Sa 1200W snage i jednostavnim dugmetom za uključivanje/isključivanje, priprema ukusnih kokica nikada nije bila lakša.

Zilan ZLN8044WH aparat za kokice je dizajniran da ostane na svom mestu tokom upotrebe, zahvaljujući svojim nogama koje ne klize. Njegova elegantna bijela boja dodaje dašak elegancije svakoj kuhinji. Dimenzije ovog aparata za kokice su 58 x 40 x 40 cm, što osigurava da se neprimjetno uklapa u vašu radnu ploču.

Ovaj aparat za kokice Zilan nije samo praktičan već je i lak za čišćenje. Neljepljivi premaz pojednostavljuje proces čišćenja, omogućavajući vam da provedete više vremena uživajući u svježe napravljenim kokicama.

Doživite vrhunsku pogodnost pravljenja kokica uz aparat za pravljenje kokica Zilan ZLN8044WH. Naručite svoje već danas i donesite radost svježe iskokanih kokica u svoj dom!

Zilan Zilan Aparat za kokice, 1200 W, bijela - ZLN8044/WH
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.