Eponuda.ba
Moj profil

Brother ADS-4300N stolni skener dokumenata

od 746,93 KM
Za kompanije kojima je potreban brz i učinkovit mrežni skener. Povežite svoj ADS4300N s mrežom i jednostavno skenirajte dokumente kako biste ih podijelili i sarađivali s kolegama.Pročitaj više
Brend:Brother

Brother ADS-4300N stolni skener dokumenata

Opis i karakteristike

Za kompanije kojima je potreban brz i učinkovit mrežni skener. Povežite svoj ADS4300N s mrežom i jednostavno skenirajte dokumente kako biste ih podijelili i sarađivali s kolegama.Pročitaj više
Brother Brother ADS-4300N stolni skener dokumenata
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

4:59dec 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Brother ads4300n video test

Pregled Brother ADS 4300N profesionalnog desktop skenera

Brother ADS 4300N je profesionalni desktop skener koji nudi povoljnu opciju za one kojima je potreban skener listova. Iako možda neće zameniti skenere dokumenata srednjeg ranga, i dalje je pouzdan izbor za svoju cenu.

Kompaktna veličina, lagan dizajn

Sa dimenzijama 7,5 x 11,7 x 8,5 inča i težinom od samo 6,1 funti, Brother ADS 4300N je kompaktan i lagan. Iste je veličine kao i prethodnik, ali lakši od većine skenera u svojoj klasi, što ga čini pogodnim za male kancelarijske prostore.

Konkurenti i kontrolna tabla

Na tržištu postoje mnoge druge dobro ocenjene opcije, kao što su HP ScanJet Pro i 4000 SNW1, Canon ImageFormula R50 i Raven Select Document Scanner. Brother ADS 4300N ima skromnu kontrolnu tablu sa nekoliko dugmadi i statusnih lampica, uključujući dugme za napajanje, ručni izbor režima i opcije skeniranja.

Impresivne mogućnosti skeniranja

Brother ADS 4300N ima maksimalnu rezoluciju od 600 tačaka po inču (dpi) i može da primi dokumente u rasponu od 2 x 8,5 inča do 8,5 inča u širinu i 16,4 stopa u dužinu. Podržava različite tipove PDF-ova, TIFF slika, BMP datoteka, običnih tekstualnih dokumenata i Microsoft Word-a. Pored toga, nudi integraciju sa popularnim provajderima skladištenja u oblaku i sajtovima društvenih medija.

Radni ciklus i kapacitet

Ovaj Brother skener ima automatski ulagač dokumenata za 80 listova (ADF) i ima dnevni ciklus od 6000 skeniranja. Iako možda neće odgovarati kapacitetima vrhunskih modela kao što su Brother ADS 4900W ili Canon R50, on nudi dovoljne mogućnosti za početnu upotrebu.

Paket softvera i interfejs

Brother ADS 4300N dolazi sa softverskim paketom koji uključuje Brother iPrint&Scan, Brother Scan Essentials i Cofax PaperPort SE sa OCR. Ove aplikacije nude skeniranje, upravljanje dokumentima, OCR mogućnosti i još mnogo toga. Skener se može povezati preko Etherneta i USB 3.0, što omogućava direktno skeniranje na spoljnu memoriju bez potrebe za računarom.

Brzina

ADS 4300N ima jednostranu brzinu od 40 stranica u minuti i dvostranu brzinu od 80 slika u minuti. Iako se ovo smatra brzim za skener početnog nivoa, on zaostaje za skenerima srednjeg dometa. Međutim, i dalje radi dobro, nadmašujući svoje ocene i podudarajući se sa performansama drugih skenera u svojoj klasi.

Pozitivne strane:

  • Kompaktna veličina i lagan dizajn
  • Pouzdane mogućnosti skeniranja
  • Pogodan paket softvera za skeniranje i upravljanje dokumentima

Negativne strane:

  • Nedostaje bežično povezivanje
  • Brzine su sporije u poređenju sa skenerima srednjeg opsega

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.