Eponuda.ba
Moj profil

Brother ADS4700W stolni dokument skener A4, WiFi/

1.462,50 KM
Eastcode
Brend:Brother

Brother ADS4700W stolni dokument skener A4, WiFi/

Trenutno najbolja ponuda:

1.462,50 KMu Eastcode

Opis i karakteristike

Brother Brother ADS4700W stolni dokument skener A4, WiFi/
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:52dec 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Brother ads4700w video test

Pregled profesionalnog skenera Brother ADS 4700W

Profesionalni stoni skener Brother ADS 4700W je kompaktan i efikasan skener dokumenata koji je pogodan za male i kućne kancelarije, kao i za preduzeća srednje veličine. Iako možda nije u vrhu svoje klase kao Fujitsu ScanSnap 91600, ADS 4700W je i dalje impresivna opcija i kredibilna alternativa trenutnim favoritima srednjeg ranga.

Kompaktan dizajn

U poređenju sa svojim konkurentima kao što su ScanSnap 91600 i HP ScanJet Pro 4000, Brother ADS 4700W je mnogo kompaktniji. Težak je 6,4 funte i dimenzija 7,5 x 11,7 x 8,5 inča sa zatvorenim ležištima, što ga čini lakšim i manjim. Može proširiti svoju dužinu i visinu do tri puta u odnosu na prvobitnu veličinu produžavanjem ležišta za papir.

Interfejs prilagođen korisniku

ADS 4700W ima prilagodljivu kontrolnu tablu sa ekranom osetljivim na dodir u boji od 4,3 inča sa dugmadima za navigaciju nazad, za početak i za otkazivanje. Korisnici i grupe mogu da prilagode svoje individualne panele ekrana osetljivog na dodir, označavajući donje kartice za prikaz. Svaki panel može da sadrži do 56 prečica, što omogućava lako prilagođavanje i obavljanje različitih zadataka skeniranja sa različitim podešavanjima.

Impresivne performanse

Ovaj skener dokumenata nudi maksimalnu optičku rezoluciju od 600 dpi i može skenirati dokumente veličine od 2 kvadratna inča do 8,5 x 16,4 stopa. Podržava različite formate ishoda, uključujući slike ili PDF koji se može pretraživati, TIFF sa jednom ili više stranica, BMP, običan tekst i Microsoft Word, Excel i PowerPoint. Takođe omogućava korisnicima da skeniraju direktno sa lokalnih diskova, sajtova društvenih medija, skladišta u oblaku i još mnogo toga.

Napredne funkcije

ADS 4700W se može pohvaliti automatskim ulagačem dokumenata od 80 stranica i radnim ciklusom od 6000 skeniranja dnevno. Podržava više interfejsa, uključujući Ethernet, Wi-Fi, USB 3.0 i Wi-Fi Direct. Korisnici mogu da povežu svoje mobilne uređaje preko Apple AirPrint-a, Brother Mobile Connect-a ili da skeniraju direktno na USB fleš disk preko porta na zadnjoj strani skenera. Takođe dolazi sa Brotherovim osnovnim softverom za skeniranje za jednostavno upravljanje i skeniranje.

Pozitivne strane:

  • Kompaktan i lagan dizajn
  • Prilagodljiva kontrolna tabla sa ekranom osetljivim na dodir
  • Visoka rezolucija skeniranja
  • Podržava različite formate ishoda
  • Više opcija povezivanja

Negativne strane:

  • Manji automatski ulagač dokumenata
  • Sporije skeniranje i brzina rukovanja
  • Dnevni ciklus manjeg obima
  • Nije u vrhu svoje klase
  • Možda će biti potrebno dodatno preuzimanje softvera

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.