Eponuda.ba
Moj profil

Epson Skener WorkForce DS-1630

od 552,15 KM
Kombinacija plošnog skenera i udobnost automatskog posluživača listova kapaciteta 50 stranica omogućuje skeniranje širokog raspona složenih dokumenata, uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete uz brzo i jednostavno skeniranje stogova uredskih dokumenata. Zbog malih dimenzija može se postaviti u recepciju te u okruženja koja su okrenuta kupcima, a može se iskoristiti i u radnim skupinama u uredu. Jedan od najbržih skenera u svojoj klasi uz brzinu skeniranja od 25 st
Brend:Epson

Epson Skener WorkForce DS-1630

Opis i karakteristike

Kombinacija plošnog skenera i udobnost automatskog posluživača listova kapaciteta 50 stranica omogućuje skeniranje širokog raspona složenih dokumenata, uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete uz brzo i jednostavno skeniranje stogova uredskih dokumenata. Zbog malih dimenzija može se postaviti u recepciju te u okruženja koja su okrenuta kupcima, a može se iskoristiti i u radnim skupinama u uredu. Jedan od najbržih skenera u svojoj klasi uz brzinu skeniranja od 25 str./min. USB 3.0 spojivost znači da nema usporavanja, čak i pri skeniranju u visokoj rezoluciji od 300 dpi. Skenirajte obje strane stranice uz mogućnost obostranog skeniranja za veću udobnost. Izradite do 30 zadataka uz opcijsku mrežnu ploču i skenirajte izravno na lokacije na poslužitelju, usluge u oblaku i Microsoft SharePoint. Uključeni Epsonov softver omogućuje izlaz dvojne slike; skenirajte jednom i pošaljite na dvije različite lokacije. Model DS1630 potiče i jednostavno skeniranje jednim dodirom u mape, epoštu
EPSON Skener WorkForce DS-1630
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

1:10dec 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Epson ds1630 video test

Predstavljamo DS-1630 ravni skener dokumenata u boji kompanije Epson. Ovaj skener je idealan za one kojima je potrebna fleksibilnost da brzo skeniraju povezane materijale ili hrpe dokumenata.

DS-1630 poseduje automatski ulagač dokumenata od 50 stranica sa automatskim dupleks skeniranjem, što olakšava skeniranje velikih količina dokumenata. Bez obzira da li skenirate lične karte sa fotografijama, pasoše, sertifikate ili druge dokumente različitih veličina, ovaj skener pokriva sve funkcije.

Sa uključenim drajverima Twain i Isis, DS-1630 obezbeđuje besprekornu kompatibilnost sa vašim postojećim softverom. Skenirajte direktno na popularne usluge u oblaku kao što su Dropbox, SharePoint, FileBound, Google Drive i Evernote, što olakšava skeniranje i deljenje važnih dokumenata.

Epson Document Capture i uključene OCR aplikacije omogućavaju vam da kreirate datoteke koje se mogu pretraživati i uređivati, čineći još lakšim organizovanje i pronalaženje skeniranih dokumenata. A sa funkcijama kao što su automatsko obrezivanje, korekcija SKU-a i poboljšanje boje, možete osigurati da vaši skenirani dokumenti imaju jasan tekst i slike.

Ono što izdvaja DS-1630 je njegova sposobnost da se deli sa više korisnika preko mreže. Sa opcionom jedinicom mrežnog interfejsa, možete da pojednostavite radni tok i povećate produktivnost tako što ćete dozvoliti da više korisnika pristupi skeneru.

DS-1630 je svestrani skener dokumenata koji nudi izuzetne performanse i praktičnost. Njegov kompaktan dizajn i impresivne karakteristike čine ga vrednim dodatkom svakoj kancelariji ili kućnoj kancelariji.

Pozitivne strane:

  • Automatski ulagač dokumenata od 50 stranica sa automatskim dupleks skeniranjem
  • Skenirajte različite veličine od ličnih dokumenata do pasoša i sertifikata
  • Uključeni su drajveri Twain i Isis za besprekornu kompatibilnost sa postojećim softverom
  • Skenirajte direktno na popularne usluge u oblaku kao što su Dropbox, SharePoint, FileBound, Google Drive i Evernote
  • Kreirajte datoteke koje se mogu pretraživati i uređivati pomoću Epson Document Capture i uključenih OCR aplikacija

Negativne strane:

  • Opciona jedinica mrežnog interfejsa potrebna za deljenje skenera sa više korisnika
  • Cena može biti veća u poređenju sa drugim skenerima dokumenata na tržištu
  • Nema pomena o brzinama skeniranja ili rezoluciji u datim informacijama

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.