Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje Blender B1400BE

183,00 KM
Top izbor
Snaga motora: 1400 W / Na izmjeničnu struju AC / Broj prethodno podešenih programa: 4
Brend:Gorenje

Gorenje Blender B1400BE

Trenutno najbolja ponuda:

183,00 KMu Top izbor

Opis i karakteristike

Gorenje MEŠALNIK BLENDER B1400BE

Predstavljamo Gorenje MEŠALNIK BLENDER B1400BE, svestran i moćan blender dizajniran da olakša vaše kuhinjske zadatke. Sa maksimalnom snagom od 1400 W, ovaj podesivi blender savršen je za kreiranje raznih recepata i postizanje željenih rezultata.

Snažan motor i pouzdane performanse

Gorenje MEŠALNIK BLENDER B1400BE ima AC motor koji osigurava pouzdan i efikasan rad. Uz maksimalnu brzinu od 32.000 o/min, možete lako izmiješati čak i najtvrđe sastojke do savršenstva.

Lako čišćenje i siguran rad

Zahvaljujući nastavcima koji se mogu prati u mašini za sudove, čišćenje Gorenje MEŠALNIK BLENDER B1400BE je brzo i bez muke. Dvostruko izolirano kućište osigurava siguran i super tih rad, omogućavajući vam da pripremite svoje omiljene smoothije i mješavine bez ometanja.

Visokokvalitetna oštrica i efikasan dizajn

Blender je opremljen visokokvalitetnom oštricom SUS303 koja osigurava optimalne rezultate miješanja. Njegov efikasan dizajn sa šest oštrica garantuje glatko i dosledno mešanje svaki put. Oštrica se lako skida za dodatnu sigurnost i udobnost tokom čišćenja.

Programi i kontrola

Gorenje MEŠALNIK BLENDER B1400BE dolazi sa četiri unapred podešena programa za brz i lak odabir. Birajte između opcija kao što su drobljenje leda, pulsni rad za kratke cikluse i pravljenje smutija. Kontrola varijabilne brzine vam omogućava da prilagodite brzinu motora za potpunu kontrolu nad vašim procesom miješanja.

Praktična dodatna oprema i sigurnosne karakteristike

Blender ima staklenu teglu od 1,75 litara sa mernom skalom, koja omogućava precizno merenje sastojaka. Priložena mjerna posuda olakšava precizno praćenje recepata. Poklopac s rupom za piće pretvara posudu blendera u prijenosnu bocu za udobnost u pokretu. Blender takođe dolazi sa gumiranim nožicama za stabilnost i sigurnost tokom rada.

Specifikacije i tehnički detalji
  • Materijal: Plastika + Metal
  • Boja: crna
  • Dužina kabla: 1,0 m
  • Dimenzije (ŠHD): 22 x 42,3 x 21,5 cm
  • Dimenzije pakovanja (WHD): 24 x 47 x 29,6 cm
  • Neto težina: 4,6 kg
  • Bruto težina: 6,2 kg
  • Snaga: 1.400 W
  • Šifra proizvoda: 741571
  • EAN kod: 3838782657399
Dodatne karakteristike:

Stekleni vrč: U blenderu se nalazi i staklena posuda od 1,8 litara sa oznakama za merenje i posuda za merenje na poklopcu. Tegla je pogodna za pranje u mašini za pranje sudova.

Više v neprijatelj: Ovi podesivi blenderi dolaze s visokokvalitetnim, oštrim i snažnim oštricama. Mogu se koristiti za razne vrste voća, povrća i mesa. Sa posebnim nastavcima mogu drobiti led ili orahe, pa čak i samljeti zrna kafe.

Iskusite praktičnost i svestranost Gorenje MEŠALNIK BLENDER B1400BE i kreirajte ukusne i zdrave recepte s lakoćom. Pogledajte priloženi korisnički priručnik za detaljne upute o tome kako maksimalno iskoristiti ovaj izuzetni blender.

Gorenje Blender B1400BE
Karakteristike
Kapacitet posude (u L)
1.75
Tip posude
Staklena
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.