Eponuda.ba
Moj profil

Nutribullet NBP003W PORTABLE BIJELI

99,00 KM
Domod
Nutribullet prijenosni blender NBP003W, bijeli Doživite zdrav način života uz Nutribullet prijenosni blender NBP003W. Dizajniran da bude vaš savršeni pratilac, ovaj blender je lagan i lak za nošenje. Uz praktičnu ručku na poklopcu, možete ga ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Bilo da idete na posao, u teretanu ili na put, ovaj blender će uvijek biti uz vas. Jedna od najimpresivnijih karakteristika Nutribullet blendera NBP003W je njegova moćna baterija koja se puni preko USBC konektora. Sa k

Nutribullet NBP003W PORTABLE BIJELI

Trenutno najbolja ponuda:

99,00 KMu Domod

Opis i karakteristike

Nutribullet prijenosni blender NBP003W, bijeli

Doživite zdrav način života uz Nutribullet prijenosni blender NBP003W. Dizajniran da bude vaš savršeni pratilac, ovaj blender je lagan i lak za nošenje. Uz praktičnu ručku na poklopcu, možete ga ponijeti sa sobom gdje god da krenete. Bilo da idete na posao, u teretanu ili na put, ovaj blender će uvijek biti uz vas.

Jedna od najimpresivnijih karakteristika Nutribullet blendera NBP003W je njegova moćna baterija koja se puni preko USBC konektora. Sa kapacitetom od 2000 mAh, omogućava vam mešanje više od 15 puta bez potrebe za kablom. To znači da možete uživati u omiljenim pićima bez brige o trajanju baterije.

Čaša za miješanje izrađena je od visokokvalitetnog Tritan materijala bez BPA, što osigurava sigurnost i izdržljivost. Sa kapacitetom od 475 ml, ova šolja je savršena za pripremu i uživanje u vašim napitcima. Nakon miješanja, jednostavno uklonite poklopac i uživajte u napitku direktno iz šolje.

Nutribullet blender NBP003W opremljen je sa šest oštrica od nerđajućeg čelika optimizovanih za brzo i efikasno mešanje. Bilo da želite smrznuti smrznuto voće, led ili druge čvrste sastojke, ovaj blender će bez napora obaviti posao.

Održavanje Nutribullet blendera NBP003W je izuzetno jednostavno. Svi delovi se mogu prati u mašini za sudove, što vam štedi vreme i trud. Dužina kabla od 0,5 m pruža fleksibilnost za punjenje, dok bijela boja uređaja daje moderan i elegantan izgled.

Paket uključuje:

  • Prijenosna baza motora sa noževima od nehrđajućeg čelika
  • Poklopac sa otvorom i ručkom
  • Čaša za miješanje od 475 ml
  • USBC kabl za punjenje
Nutribullet NBP003W PORTABLE BIJELI
Karakteristike
Tip posude
Plastična

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.