Eponuda.ba
Moj profil

Lego Classic 10696 Kreativni set Medium

od 69,90 KM
LEGO 10696 Kreativni set Medium Brand: Lego Kategorija: LEGO Classic Dob: 4+ Broj kockica: 484
Brend:Lego

Lego Classic 10696 Kreativni set Medium

Opis i karakteristike

Kreativnost:

Otkrijte svet mašte i kreativnosti sa LEGO Classic Srednja kreativna kutija kocki sa zelenom podlogom 10696. Ovaj set je savršen za male graditelje koji žele da stvaraju bez granica.

Raznovrsnost:

Set sadrži različite oblike i specijalne elemente koji omogućavaju izgradnju širokog spektra modela, od vozila do zgrada.

Edukativni aspekt:

LEGO kocke podstiču razvoj fine motorike, rešavanje problema i prostornu inteligenciju. Učenje kroz igru nikada nije bilo zabavnije!

Dugotrajnost:

Visokokvalitetni materijali garantuju dugovečnost kockica, što znači da će vaše kreacije ostati čvrste i stabilne tokom igre.

Poklon:

Idealno kao poklon koji će inspirisati sate zabave i kreativnog izražavanja kod dece svih uzrasta.



LEGO Classic Srednja kreativna kutija kocki sa zelenom podlogom 10696 je vaš ulazak u svet beskrajne mašte i kreativnosti. Sa ovim setom, možete graditi sve što vam padne na pamet, od fantastičnih vozila do veličanstvenih građevina. Svaka kockica je prilika za novu avanturu i priču koju vi kreirate.


Raznovrsnost oblika i specijalnih elemenata podstiče razmišljanje izvan okvira i omogućava vam da izražavate svoju jedinstvenost kroz svaki model koji napravite. Bilo da stvarate zamak za princeze ili svemirsku stanicu za astronaute, mogućnosti su neograničene.


Edukativna vrednost LEGO kockica je neprocenjiva. Dok slagete kockice, razvijate fine motoričke veštine, učite kako da rešavate probleme i poboljšavate svoju prostornu inteligenciju. Sve to dok se neprimetno zabavljate i učite kroz igru.


Kvalitet izrade osigurava da će vaše kreacije biti čvrste i trajne, spremne za igru dan za danom. Ovaj set je savršen poklon koji će obradovati svako dete i pružiti mu sate kreativne zabave.


Ne propustite priliku da podstaknete maštu i kreativnost kod sebe ili nekog dragog. Dodajte LEGO Classic Srednju kreativnu kutiju kocki sa zelenom podlogom 10696 u svoju kolekciju i započnite gradnju snova već danas!

Lego LEGO Classic 10696 Kreativni set MediumID: EK000266963
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.