Eponuda.ba
Moj profil

Tesla Sjeckalica FC302W 400W

od 42,00 KM
Naziv proizvoda: Tesla Food Chopper FC302W/400W Bijela Snaga: Tesla Food Chopper dolazi sa snažnim motorom od 400 W koji vam omogućava brzo i efikasno seckanje sastojaka. Kapacitet: Opremljen staklenom posudom od 1L, ova sjeckalica za hranu pruža dovoljno prostora za pripremu obroka za cijelu porodicu. Oštrice: Dvije izdržljive oštrice od nehrđajućeg čelika osiguravaju precizno sečenje, a njihova nezavisna funkcija čini proces još efikasnijim. Održavanje: posuda seckalice može se prati u mašini
Brend:Tesla

Tesla Sjeckalica FC302W 400W

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Tesla Food Chopper FC302W/400W Bijela

Snaga: Tesla Food Chopper dolazi sa snažnim motorom od 400 W koji vam omogućava brzo i efikasno seckanje sastojaka.

Kapacitet: Opremljen staklenom posudom od 1L, ova sjeckalica za hranu pruža dovoljno prostora za pripremu obroka za cijelu porodicu.

Oštrice: Dvije izdržljive oštrice od nehrđajućeg čelika osiguravaju precizno sečenje, a njihova nezavisna funkcija čini proces još efikasnijim.

Održavanje: posuda seckalice može se prati u mašini za sudove, dok se poklopac lako čisti ručno, štedeći vreme i trud.

Pogodnost: Jednostavnim upravljanjem jednim dodirom na vrhu uređaja, ova sjeckalica je idealan dodatak svakoj kuhinji.

Tesla Food Chopper je savršen izbor za one koji žele da uštede vreme u kuhinji. Sa snagom od 400 W, ova sjeckalica će vam pomoći da brzo i jednostavno pripremite raznovrsna jela. Bilo da se radi o povrću, orašastim plodovima, siru ili hrani za bebe, sve će biti spremno za tren.

Staklena posuda od 1L nije samo praktična za upotrebu, već je i laka za čišćenje. Oznake mjerenja na posudi čine pripremu sastojaka preciznom, dok izdržljive oštrice od nehrđajućeg čelika čine seckanje brzim i jednostavnim.

Zahvaljujući posudi koja se može prati u mašini za sudove, održavanje seckalice je brzo i bez napora. A kada dođe vrijeme za seckanje, jednostavno pritisnite gornji dio uređaja i pustite sjeckalicu da učini svoju magiju.

Sa Tesla Food Chopper-om vaša kuhinja će postati mesto gde se brzo i lako pripremaju ukusna jela. Ne propustite priliku da unaprijedite svoje kulinarske vještine i učinite svaki obrok posebnim. Dodajte ovu sjeckalicu u svoju kolekciju kuhinjskih aparata i uživajte u jednostavnosti pripreme hrane svaki dan.

Tesla Sjeckalica FC302W 400W
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.