Eponuda.ba
Moj profil

Warner Bros AKCIJA - HOGWARTS LEGACY PS5

od 99,00 KM

Warner Bros AKCIJA - HOGWARTS LEGACY PS5

Opis i karakteristike

Akcija/avantura, PEGI 16+, PS5, 2023, WarnerPročitaj više
AKCIJA - HOGWARTS LEGACY PS5
Karakteristike

Video test / stručna recenzija proizvoda

10:30okt 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Warner Bros PS5 Hogwarts Legacy video test

Pregled nasleđa Hogwortsa

Levioso, leviosa! Amajlija za levitaciju koju su mnogi obožavaoci Harija Pottera, uključujući i mene, čekali. Od kada sam bio u trećem razredu, nadao sam se zaista odličnoj igrici Hari Poter koja može ispuniti fantaziju da dobijem svoje pismo o prijemu u Hogworts. Sa Hogworts legatom, srećan sam što mogu da kažem da je magija konačno uhvaćena.

Mapa otvorenog sveta Hogvorts škole veštičarenja i čarobnjaštva u ovoj igri apsolutno zakucava atmosferu sveta čarobnjaka. Borba sa čarolijama je zapanjujuće dobra, pa je igra uživanje. Likovi koji naseljavaju svet su šarmantni i nezaboravni, dodajući impresivno iskustvo. Pored toga, igra je ispunjena bezbrojnim diverzijama, nudeći sate zabave.

Radnja i likovi

Kao i većina priča o Hariju Poteru pre toga, Hogworts Legacy ima neke rupe u zapletu i očekuje da prihvatite da magični svet nema smisla. Igra počinje tako što iz neobjašnjivih razloga prelazite u Hogvorts kao petu godinu i nađete se upleten u sukob između sveta čarobnjaka i zlog Goblina. Iako je zaplet možda malo zamršen, igra se iskupljuje sa fantastičnom postavom neoslikanih likova koji sukob čine prijatnim i zanimljivim.

Provođenje vremena sa svojim drugovima iz razreda, koji se sprijatelji s vama u kampusu, doprinosi ukupnom iskustvu. Likovi su nezaboravni i trenutno simpatični, a poboljšanje vaših društvenih veza kroz potrage za odnosima je zabavan deo igre. Interakcija sa profesorima je takođe prijatna, jer se svaki lik oseća sastavnim delom škole.

Svet Hogwortsa

Svet Hogworts Legacy-a je ostvarenje sna za fanove Harija Potera. Programeri u su briljantno uhvatili izgled i osećaj čarobnjačkog sveta. Istraživanje Hogvortsa, letenje na metli u Zabranjenoj šumi i upuštanje u mračne pećine sa svojom čarolijom lumos doprinose impresivnom iskustvu.

Iako igra pati od tehničkih problema, kao što su nedoslednosti u brzini kadrova i problemi sa čudnim osvetljenjem, sveukupno uranjanje je i dalje impresivno. Jedina mana su česti ekrani za učitavanje prilikom prolaska kroz vrata, što remeti besprekorno iskustvo.

Spell-Slinging Combat

Borba sa čarolijama u Hogworts Legacy-u je prijatno iznenađenje. To ide dalje od jednostavnog gađanja svetlosnih loptica iz štapića, što zahteva izbegavanje i suprotstavljanje neprijateljskim napadima dok izvlačite kreativne kombinacije. Pogodnosti stabla talenata poboljšavaju veštine, čineći borbu još zanosnijom. Savršeno pariranje dodaje još jedan nivo veštine za savladavanje, čineći borbene susrete zaista izazovnim i zabavnim.

Međutim, neprijateljska raznolikost je mogla biti poboljšana. Dok borbeni sistem ostaje zabavan, borba protiv istih stvorenja više puta smanjuje uzbuđenje i izazov.

Sporedne aktivnosti i zadaci

Hogvorts Legaci nudi mnoštvo sporednih aktivnosti i zadataka, pružajući lakše aktivnosti kao dopunu borbi. Bio sam prijatno iznenađen ogromnim brojem dostupnih zadataka. Bilo da je to ukrašavanje mog ličnog prostora, hvatanje i uzgoj fantastičnih zveri, vežbanje baštovanstva ili pravljenje napitaka, ili postajanje šampionskog duela u podzemnom ringu za duele, uvek je bilo šta da se uradi.

Preko 100 sporednih zadataka dodalo je dodatnu dubinu igri, od kojih neki uključuju rešavanje problema za zanimljive likove. Nagrade za dovršavanje ovih zadataka, kao što su nove čarolije, nadogradnje opreme i kozmetički predmeti, čine ih još vrednijim.

Pozitivne strane:

  • Imerzivni svet koji hvata magiju sveta čarobnjaka
  • Zanimljivi i nezaboravni likovi
  • Borba sa čarolijama je izazovna i zabavna
  • Obilje sporednih aktivnosti i zadataka
  • Nagrađivanje napredovanja novim čarolijama, opremom i kozmetikom

Negativne strane:

  • Rupe u radnji i zamršena glavna priča
  • Ograničena raznolikost neprijatelja
  • Tehnički problemi koji utiču na performanse

U zaključku, Hogwarts Legacy je Hari Poter RPG koji su fanovi čekali. Uprkos nekim nedostacima, hvata uzbuđenje i čudo čarobnjačkog sveta. Sa svojim nezaboravnim likovima, uzbudljivom borbom i obiljem sporednih aktivnosti, nudi sate uživanja. Uprkos tehničkim problemima i nedostacima, Hogworts Legacy baca očaravajuću čaroliju kojoj je teško odoleti.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.