Eponuda.ba
Moj profil

Floria Friteza na vrući zrak, 1360 W, zapremina posude 6 lit. - ZLN8009

od 95,00 KM
Floria friteza, 1360W, kapacitet 6L - ZLN8009 Prepustite se zdravijoj i ukusnoj prženoj hrani uz Floria Hot Air Fryer. Sa snažnim motorom od 1360 W i izdašnim kapacitetom od 6 litara, ova friteza na vrući zrak dizajnirana je da zadovolji vaše želje bez osjećaja krivnje. Njegov elegantan i kompaktan dizajn će vašoj kuhinji dodati dašak elegancije. Floria friteza na vrući zrak ima funkciju grijanja koja osigurava da je vaša hrana kuhana do savršenstva. Njegova inovativna unutrašnja korpa s neljep
Brend:Floria

Floria Friteza na vrući zrak, 1360 W, zapremina posude 6 lit. - ZLN8009

Opis i karakteristike

Floria friteza, 1360W, kapacitet 6L - ZLN8009

Prepustite se zdravijoj i ukusnoj prženoj hrani uz Floria Hot Air Fryer. Sa snažnim motorom od 1360 W i izdašnim kapacitetom od 6 litara, ova friteza na vrući zrak dizajnirana je da zadovolji vaše želje bez osjećaja krivnje. Njegov elegantan i kompaktan dizajn će vašoj kuhinji dodati dašak elegancije.

Floria friteza na vrući zrak ima funkciju grijanja koja osigurava da je vaša hrana kuhana do savršenstva. Njegova inovativna unutrašnja korpa s neljepljivim premazom može se lako čistiti u mašini za pranje sudova radi vaše udobnosti. Recite zbogom ribanju i pozdravite više kvalitetnog provoda sa svojim najmilijima.

Doživite jednostavnost kuhanja s potpuno automatskim programima kuhanja. Bilo da žudite za hrskavim čipsom, sočnom piletinom, nježnim šnitelima, sočnim škampima, ukusnim mesom, ribom na žaru ili prekrasnim kolačima, ova friteza će vas pokriti. Svaki program je posebno dizajniran da iskoristi optimalnu temperaturu i vrijeme kuhanja, garantirajući ukusne rezultate svaki put.

Kućište na dodir i ručka čine ga bezbednim za rukovanje čak i tokom kuvanja. Sada možete uživati u omiljenim prženim poslasticama bez straha od opekotina ili nezgoda. Floria friteza radi na 220V i 50Hz, pružajući konzistentne i pouzdane performanse.

Unapredite svoje iskustvo kuvanja uz Floria fritezu na vrući zrak. Doživite savršenu harmoniju okusa i zdravlja i postanite majstor ukusnih jela. Nabavite svoje danas i krenite na kulinarsko putovanje kakvo nije bilo!

Floria Floria Friteza na vrući zrak, 1360 W, zapremina posude 6 lit. - ZLN8009
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.