Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje Friteza AF1700DB

od 169,00 KM
Zapremina: 5 l / 1700w / LED displej
Brend:Gorenje

Gorenje Friteza AF1700DB

Opis i karakteristike

Gorenje Cvrtnik na vruć zrak AF170DB

Doživite praktičnost Gorenje AF1700DB friteze na vrući zrak, svestranog kuhinjskog aparata koji vam omogućava da s lakoćom kuhate ukusna jela. Sa kapacitetom posude za kuvanje od 5 l, možete pripremiti veće količine hrane u jednom potezu.

Odaberite između 8 unaprijed podešenih programa i pustite da friteza automatski podesi savršenu temperaturu za vaše jelo. Ne samo da može ispeći vašu omiljenu hranu do hrskavog savršenstva, već se može koristiti i za pečenje slatkih deserta poput mafina, kolača i kora za pitu, ili čak ispeći razne vrste orašastih plodova.

Vrući vazduh cirkuliše od dna ka vrhu i nazad duž unutrašnjih zidova posude za kuvanje, obezbeđujući ravnomernu distribuciju toplote. To rezultira hrskavom koricom i nježnom, savršeno kuhanom unutrašnjosti.

Dovoljno je dodati samo nekoliko kapi ulja za pripremu ukusno hrskavog pečenog krompira, mesa ili kolutića luka. Podesite željeno vreme kuvanja do 60 minuta unapred i budite obavešteni prijatnim zvučnim signalom kada jelo bude spremno.

Neljepljiva površina na unutrašnjoj strani lonca sprječava lijepljenje hrane, što vam omogućava da poslužite jelo odmah nakon kuhanja. AF1700DB je dizajniran sa gumenim nogama za stabilnost i ima automatsko isključivanje za dodatnu sigurnost.

Atributi proizvoda:

  • Snaga grijanja: 1.700 W
  • Materijal kućišta: plastika i metal
  • Minimalna temperatura: 80°C
  • Maksimalna temperatura: 200°C
  • Dimenzije (ŠxVxD): 29,1 cm x 36,5 cm x 33,5 cm
  • Dimenzije pakovanja (ŠxVxD): 38,5 cm x 32,5 cm x 33,2 cm
  • Težina jedinice: 6 kg
  • Bruto težina: 6,1 kg

Poboljšajte svoje iskustvo kuvanja uz Gorenje AF1700DB fritezu na vrući zrak. Savršen je kuhinjski pratilac za zdravije, ukusne obroke.

Gorenje Friteza AF1700DB
Karakteristike
Snaga (u W)
1500
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.