Eponuda.ba
Moj profil

Tefal Friteza EASY FRY EY130815

od 175,00 KM
Tefal Easy Fry Essential EY130815 Pećnica na vrući zrak, 3.5L, crna Pripremite ukusna i zdrava jela kod kuće sa svestranom Tefal Easy Fry Essential fritezom. Ova kompaktna friteza na vrući zrak daje savršene rezultate u trenu, štedeći prostor u kuhinji i energiju. Uklonjiva korpa koja se može prati u mašini za sudove, zajedno sa preciznom kontrolom temperature, obezbeđuje iskustvo kuvanja bez muke. Otkrijte tehnologiju vrućeg zraka za ukusnu hranu pripremljenu s manje ulja, od savršeno hrskavog
Brend:Tefal

Tefal Friteza EASY FRY EY130815

Opis i karakteristike

Tefal Easy Fry Essential EY130815 Pećnica na vrući zrak, 3.5L, crna

Pripremite ukusna i zdrava jela kod kuće sa svestranom Tefal Easy Fry Essential fritezom. Ova kompaktna friteza na vrući zrak daje savršene rezultate u trenu, štedeći prostor u kuhinji i energiju. Uklonjiva korpa koja se može prati u mašini za sudove, zajedno sa preciznom kontrolom temperature, obezbeđuje iskustvo kuvanja bez muke. Otkrijte tehnologiju vrućeg zraka za ukusnu hranu pripremljenu s manje ulja, od savršeno hrskavog pomfrita do povrća, pa čak i deserta.

Brz i energetski efikasan

Napravite svoje omiljene recepte za kratko vrijeme* uz Tefal Easy Fry Essential fritezu, osiguravajući maksimalnu energetsku efikasnost**.

Različite mogućnosti kuhanja

Uživajte u kuhanju ukusnih i zdravih obroka s lakoćom - od savršeno hrskavog pomfrita i pečene piletine do povrća i deserta.

Tehnologija vrućeg zraka

Tehnologija vrućeg zraka donosi savršenu ravnotežu temperature i protoka zraka za hrskave, zlatne rezultate sa minimalnim uljem ili bez njega - uživajte sa 99% manje dodane masti u poređenju sa prženjem u dubokom prženju!*
*99% manje dodane masti: za 600g pomfrita pripremljenog sa 7ml ulja, u poređenju sa tradicionalnim prženjem u dubokom prženju sa 2L ulja.

Dijelovi koji se mogu prati u mašini za pranje sudova

Kada je kuvanje gotovo, jednostavno uklonite korpu i stavite je u mašinu za pranje sudova radi lakšeg održavanja i optimalne higijene.

Precise Settings

Uživajte u savršenim rezultatima s potpunom lakoćom zahvaljujući visoko preciznoj kontroli temperature i tajmeru, podesivom do 200°C i 60 minuta.

Dizajn koji štedi prostor

Uštedite prostor u kuhinji uz kompaktnu i modernu Tefal Easy Fry Essential fritezu, kapaciteta 3,5 l - osigurava savršene, zdrave obroke idealne za do 4 porcije.

Atributi proizvoda:
  • Kuvanje bez ulja: Da
  • Kapacitet: 3.5L / 1kg hrane (4 porcije)
  • Precizna podešavanja temperature: do 200°C
  • Precizni tajmer: do 60 minuta
  • Uštedite do 50% više energije u poređenju sa tradicionalnom pećnicom
  • Zdravo kuvanje i hrskavi rezultati sa minimalnim uljem ili bez njega
  • Roštiljite, pržite, pecite - pomfrit, jela sa roštilja, grickalice, piletina, riba ili kolači
  • Patentirana korpa za hranu sa odvojivom rešetkom za prženje raznih vrsta hrane i lako održavanje
  • Boja: crna
Tefal Friteza EASY FRY EY130815
Karakteristike
Kapacitet posude (u L)
3.5
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.