Eponuda.ba
Moj profil

Tefal FRITEZA EY801D15 EASY FRY & GRILL XXL INOX

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Tefal Easy Fry & Grill 2-u-1 friteza i roštilj EY801D15 Impresionirajte svoju porodicu ukusnim i zdravim domaćim jelima koristeći Tefal EY801D15 Easy Fry & Grill XXL . Sa Flexcook pregradom koja se može ukloniti, možete jednostavno prebaciti sa XXL kapaciteta koji služi do 8 osoba na dvije zone za kuhanje za pripremu dva različita jela istovremeno. Tehnologija livenog gvožđa pod pritiskom obezbeđuje savršeno kuvanje, čineći hranu hrskavom spolja i mekom iznutra sa manje ulja. 8 automatskih prog
Brend:Tefal

Tefal FRITEZA EY801D15 EASY FRY & GRILL XXL INOX

Opis i karakteristike

Tefal Easy Fry & Grill 2-u-1 friteza i roštilj EY801D15

Impresionirajte svoju porodicu ukusnim i zdravim domaćim jelima koristeći Tefal EY801D15 Easy Fry & Grill XXL . Sa Flexcook pregradom koja se može ukloniti, možete jednostavno prebaciti sa XXL kapaciteta koji služi do 8 osoba na dvije zone za kuhanje za pripremu dva različita jela istovremeno. Tehnologija livenog gvožđa pod pritiskom obezbeđuje savršeno kuvanje, čineći hranu hrskavom spolja i mekom iznutra sa manje ulja. 8 automatskih programa nude beskrajne mogućnosti!

Otkrijte 2-u-1 fritezu i roštilj koji nudi beskrajne mogućnosti kuhanja u jednom uređaju koji je jednostavan za korištenje. Istovremeno kuvanje, 8 programa kuvanja i XXL kapacitet za obilna i ukusna jela. Napredna tehnologija za savršene rezultate: inteligentni način sinkronizacije pruža unaprijed postavljene postavke za kuhanje dva različita sastojka i osigurava da je sve spremno u isto vrijeme. Prilagodite svoj prostor za kuhanje i uštedite vrijeme uz Flexcook pregradu koja se lako može ukloniti, od kuhanja velikih sastojaka u jednom dijelu do dvostrukog kuhanja za kompletan obrok u jednom koraku.

Uživajte u obrocima bez muke koji su uvijek savršeni, zahvaljujući 8 unaprijed podešenih programa kuhanja (pomfrit, medaljoni, pečena piletina, pica, meso, riba, povrće, desert) i ručnom načinu rada. Rešetka od livenog aluminijuma sa nelepljivim premazom, otvorima za drenažu masnoće i pečenjem bez dima obezbeđuje mekano, sočno meso ili savršeno pečeno povrće u vašoj kuhinji. Tehnologija Extra Crisp pruža savršenu ravnotežu temperature i protoka zraka za hrskave, zlatne rezultate s malo ili bez dodanog ulja, uz 99% manje dodane masti u odnosu na prženje u dubokom prženju! 1 kg svježeg pomfrita pripremljenog sa 15 ml ulja u odnosu na tradicionalno prženje sa 2 litre ulja.

Velika posuda kapaciteta 6,5 l može nahraniti do osam osoba i nudi obilne i ukusne obroke za svaku priliku, od brzih večeri do svečanih druženja. S našom korisničkom aplikacijom za kuhanje koja nudi razne jednostavne recepte, od utješnih svakodnevnih jela do egzotičnih jela, imate beskrajnu inspiraciju na dohvat ruke. Kuhajte sva svoja omiljena jela uz Tefalovu tehnologiju prženja na zraku i uštedite do 70% energije.

specifikacije:

  • Snaga: 1700 W
  • Materijal: plastika
  • Funkcije: 8 unapred podešenih menija, kontrolna tabla na dodir
  • Dodatno: Kapacitet hrane: 6,5 L - do 8 porcija, svi dijelovi koji se mogu ukloniti u perilici za suđe
  • Boja: Crna/Inox
  • Garancija: 2 godine
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.