Eponuda.ba
Moj profil

Vivax HOME friteza na zrak DFA-515MB

od 113,50 KM
Iskoristite svaku priliku za zdravije pripremanje hrane uz VIVAX fritezu na vrući zrak DFA515MB. Sa snagom od 1500 W i inovativnom 'Cyclone' tehnologijom, ova friteza pruža savršeno hrskavu hranu uz minimalnu upotrebu ulja. Pročitaj više
Brend:Vivax

Vivax HOME friteza na zrak DFA-515MB

Opis i karakteristike

Vivax friteza na vruć vazduh HOME DFA-515MB

Pripremite hrskavi pomfrit ili prženo meso na zdrav način i sa samo jednom kašičicom ulja uz Vivax fritezu na vruć vazduh HOME DFA-515MB. Ova friteza ima kapacitet od 4,5 litara i snagu od 1500 W, garantujući pripremu savršenih obroka za celu porodicu.

Zahvaljujući posebno dizajniranoj unutrašnjoj strukturi korpe, uređenju otvora i konstrukciji ventilatora, protok vazduha je ravnomeran na svim nivoima unutar korpe, čime se postiže brzo i efikasno prženje hrane bez potrebe za čestim tresenjem korpe. Ova tehnologija protoka vazduha, poznata kao "CycloneTech", omogućava zdravu pripremu hrane uz minimalnu količinu ulja.

Korpa za prženje VIVAX friteze pruža dovoljno prostora za pripremu hrane za celu porodicu. Takođe, korpa je izuzetno praktična jer se može očistiti u mašini za pranje sudova zahvaljujući uklonjivoj dršci.

Ova friteza ima rotirajući termostat sa podesivom temperaturom i tajmerom, što vam omogućava da odaberete idealne uslove i temperaturu pripreme omiljenih obroka. Plastično kućište uređaja je hladno na dodir, pružajući dodatnu bezbednost prilikom rukovanja.

Napajanje (W) 1500
Zapremina kontejnera (l) 4,5
Kontrola funkcije Temperatura 80-300°C, Tajmer do 60 minuta
Termostat Da
Materijal Plastika / Metal
Boja Crna
Širina (cm) 26
Visina (cm) 35
Dubina (cm) 30,6
Širina pakovanja (cm) 31,3
Visina pakovanja (cm) 34,1
Dubina pakovanja (cm) 31,3
Težina uređaja (kg) 4,1
Napajanje 220-240 V AC
Vivax HOME friteza na zrak DFA-515MB
Karakteristike
Snaga (u W)
1500
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.