Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje Friteza AF1409DB

od 169,00 KM
Pečenje bez ili sa malo ulja / Automatsko isključivanje
Brend:Gorenje

Gorenje Friteza AF1409DB

Opis i karakteristike

Gorenje Friteza AF1409DB

Iskusite praktičnost prženja bez ulja uz Gorenje fritezu na vrući zrak AF1409DB. Uz korisnu zapreminu od 3,5 litara, možete pripremiti veću količinu hrane odjednom. Friteza ima kontrolnu tablu na dodir sa jasnim LED ekranom za lakši rad.

Temperatura se može ručno podešavati tokom rada, što vam omogućava da prilagodite hrskavost i izgled vaše hrane. Birajte između 9 unapred podešenih programa ili automatski podesite optimalnu temperaturu. Bilo da pržite, pečete kolačiće, pravite kolače, muffine ili čak pečete orašaste plodove, ovaj svestrani kuhinjski pomoćnik će vas pokriti.

Sistem cirkulacije toplog vazduha obezbeđuje optimalnu distribuciju toplote, što rezultira hrskavom korom i mekom unutrašnjosti. Ne samo da metoda pečenja na vrućem zraku eliminira potrebu za uljem, već je i zdravija. Istu hrskavu teksturu možete postići sa samo nekoliko kapi ulja, čineći vaša jela ukusnija i zdravija u odnosu na hranu prženu u velikim količinama ulja.

Tajmer se može podesiti na 60 minuta, a prijatan zvučni signal će vas obavijestiti kada vrijeme kuhanja istekne. Nelepljiva površina unutar korpe sprečava lepljenje hrane, omogućavajući vam da servirate jela direktno iz korpe na tanjir.

Dimenzije (ŠxDxV): 28 cm x 34 cm x 30,6 cm

Dimenzije pakovanja (ŠxDxV): 38,5 cm x 32,5 cm x 33,2 cm

Neto težina: 4,5 kg

Bruto težina: 5,6 kg

Snaga: 1400W

Broj modela: 736351

EAN kod: 3838782424984

Uživajte u zdravijem načinu prženja uz Gorenje fritezu na vrući zrak AF1409DB. Ovaj kuhinjski aparat nudi praktičnost, svestranost i ukusne rezultate pri svakoj upotrebi.

Garancija: 2 godine

Paket uključuje: Uputstvo za upotrebu

Kratke upute za upotrebu: Slijedite priloženi korisnički priručnik za jednostavan rad i održavanje.

Gorenje Friteza AF1409DB
Karakteristike
Snaga (u W)
1400
Kapacitet posude (u L)
3.5
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.