Eponuda.ba
Moj profil

Vivax HOME friteza na zrak DFA-617DB

od 177,30 KM
Snaga: 1500WKapacitet: 6LPrecizni varijabilni termostat: Do 200CPročitaj više
Brend:Vivax

Vivax HOME friteza na zrak DFA-617DB

Opis i karakteristike

Vivax kućna friteza DFA-617DB

Doživite ukus hrskavog pomfrita ili prženog mesa u trenu, na zdrav način, uz Vivax kućnu fritezu DFA-617DB . Ova friteza ima kapacitet od 6 litara i maksimalnu snagu od 1875 W. Zahvaljujući "CycloneTech" tehnologiji protoka zraka, koja uključuje posebno dizajniranu unutrašnju strukturu, raspored otvora i konstrukciju ventilatora, protok zraka je ravnomjerno raspoređen na svim nivoima unutar friteze, što rezultira brzim i ravnomjernim prženjem bez potrebe za čestim trešenjem korpe.

Digitalna kontrola vam omogućava potpunu i preciznu kontrolu procesa prženja. Unaprijed definirani načini kuhanja, koji se lako aktiviraju pritiskom na dugme, uključuju "Prženje na zraku", "Pečenje", "Grilovanje", "Zagrijavanje" i "Dehidracija". Dva digitalna displeja prikazuju podešenu temperaturu i vreme kuvanja, dok vam ugrađeno svetlo u komori za kuvanje omogućava praćenje pripreme vašeg omiljenog jela kroz prozor korpe. Korpa za prženje od 6 litara pruža dovoljno prostora za savršeno skuvanu hranu za cijelu porodicu.

Ručka koja se može ukloniti olakšava čišćenje korpe u mašini za pranje sudova. Friteza Vivax DFA-617DB ima rotirajući termostat sa podesivom temperaturom i tajmer koji vam omogućava da odaberete idealne uslove kuvanja za vaša omiljena jela. Plastično kućište ostaje hladno na dodir, osiguravajući dodatnu sigurnost.

Glavne karakteristike:

Snaga (W) 1875
Zapremina kontejnera (l) 6
Kontrolne funkcije Digitalni, LED ekran, 5x unapred definisanih funkcija, Unutrašnje svetlo sa prozorom
Termostat Da
Materijal Plastika / Metal
Boja Crno
širina (cm) 42.3
visina (cm) 34.1
dubina (cm) 30.4
Širina pakovanja (cm) 45.8
Visina pakovanja (cm) 38.4
Dubina pakovanja (cm) 35.9
Težina uređaja (kg) 5.8
Napajanje 220-240 V AC
Vivax VIVAX HOME friteza na zrak DFA-617DB
Karakteristike
Snaga (u W)
1500
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.