Eponuda.ba
Moj profil

Zilan Friteza na vrući zrak, 1500 W, zapremina posude 5 lit. - ZLN9983

od 89,90 KM
Digitalna friteza na vrući zrak, ZLN9983 Kapacitet 5 litara Podesiva kontrola temperature 80 200C 12 programa kuhanja Specijalni sistem toplog vazduha Funkcija odgode starta Korpa i umetak za roštilj koji se može prati u mašini za pranjePročitaj više
Brend:Zilan

Zilan Friteza na vrući zrak, 1500 W, zapremina posude 5 lit. - ZLN9983

Opis i karakteristike

Zilan friteza, 1500W, kapacitet 5L - ZLN9983

Predstavljamo fritezu na vrući zrak Zilan, savršen uređaj za pripremu ukusnih jela sa minimalnim uljem ili bez njega. Sa svojim kapacitetom od 5L i snažnim motorom od 1500W, ova friteza nudi sveobuhvatne mogućnosti kuhanja.

Inovativni sistem toplog vazduha, u kombinaciji sa 12 unapred podešenih programa kuvanja, omogućava vam da lako pripremite širok izbor jela. Bilo da žudite za hrskavim pomfritom, sočnom piletinom ili ukusnim povrćem, ova friteza će vas pokriti.

Digitalna kontrolna tabla prilagođena korisniku olakšava podešavanje temperature (80-200°C) i funkciju odgođenog starta. Recite zbogom nagađanjima i uživajte u pogodnostima preciznih postavki kuhanja.

Čišćenje je takođe lak! Korpa koja se može ukloniti može se prati u mašini za sudove, što omogućava održavanje bez napora. Osim toga, kućište koje se hladi na dodir i neklizajuće noge garantuju stabilnost i sigurnost tokom kuvanja.

Ali čekajte, ima još! Ova friteza također dolazi s uključenim roštiljem koji vam omogućava da istražite svijet različitih kulinarskih mogućnosti. Impresionirajte svoju porodicu i prijatelje ukusnim delicijama sa roštilja.

Unapredite svoje iskustvo kuvanja uz Zilan fritezu na vrući vazduh. Pozdravite zdravije obroke bez kompromisa po pitanju ukusa. Naručite svoju danas!

Zilan Friteza na vrući zrak, 1500 W, zapremina posude 5 lit. - ZLN9983
Karakteristike
Snaga (u W)
1500
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.